Slem turbulens på Singapore Airlines fly: Nu tilbyder de store erstatninger

Af: Lucas Andreas

|

11/06/2024

Nyheder
Et boeing 777-300ER fra Singapore Airlines. Ikke det specifikke fly. Foto: Wikimedia Commons
Et boeing 777-300ER fra Singapore Airlines. Ikke det specifikke fly. Foto: Wikimedia Commons
En passager mistede livet under turbulensen.

Mest læste i dag

Det vakte stor opmærksomhed, da et fly fra det velrenommerede Singapore Airlines på en tur mellem London og Singapore tilbage i maj var ramt af så voldsom turbulens, at det resulterede i flere kvæstede passagerer og et enkelt dødsfald.

Nu er der nyt i sagen, i det flyselskabet besluttet at tilbyde erstatninger til de berørte.

Det skriver SE & HØR

Den uheldige hændelse fandt sted i luftrummet over Myanmar, hvor en Boeing 777-300ER fra Singapore Airlines oplevede ekstrem turbulens. Turbulensen var så kraftig, at en 73-årig britisk passager døde af et hjertetilfælde under episoden. Mange andre passagerer blev kvæstet, og fire dage efter hændelsen var 43 personer stadig indlagt på hospitalet.

Erstatning til passagererne 

Singapore Airlines har nu annonceret, at passagererne, der fik mindre skader, vil modtage en erstatning på 10.000 dollar, svarende til knap 70.000 kroner. For de passagerer, der pådrog sig mere alvorlige skader, tilbyder selskabet individuelle samtaler for at diskutere større erstatningsbeløb. 

Tiltaget er sat i søen for at vise, at flyselskabet ønsker at imødekomme de berørtes behov og afhjælpe de skader, de har lidt.

Som en direkte konsekvens af hændelsen, har Singapore Airlines besluttet at skærpe reglerne for brug af sikkerhedsseler under flyvning. Flyselskabet vil fremover undlade at servere varme drikke og måltider, når skiltene for sikkerhedsseler er tændt. Dette er en del af deres øgede fokus på passagerernes sikkerhed.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig