Slip af med appelsinhud med denne metode

Nyheder
Mange mennekser døjer med appelsinhud, men måske der er en metode du kan slippe af med det. Foto: Shutterstock.
Der er mange kvinder, der arbejder hårdt for at slippe af med appelsinhuden, men kan det betale sig at bruge tid på at børste hele kroppen hver dag. Det er der flere der mener.

Mest læste i dag

Er der en effekt i at børste huden for at slippe af med appelsinhud. Ifølge den hyppede metode, skulle det virke, men hvad med i virkeligheden.

Størstedelen af kvinder har appelsinhud

Mange kvinder har appelsinhud, og de fleste gør heller ikke noget ved det. Mange er dog trætte af den bulede hud, og vil derfor ønske huden langt, langt væk.

I de fleste kvinders tilfælde er det dog genetisk betinget, og appelsinhud kan derfor opstå hos både veltrænede kvinder, som måske tænker at deres hudburde være helt stram.

Det er meget svært, at blive helt fri for cellulite, men der findes der hjælpemidler, som reducerer problemet.

Tørbørstning er nyeste hyppede skud på stamme, og makeupartist og skønhedsguru Marie Thomsen, har fortalt om det til Costume.

Karmamejus Buff naturlig tørbørste blev brugt til formålet og det blev undersøgt, at den virkelig kunne hjælpe til at reducereappelsinhud.

Gammel børste i nyt tøj

Tørbørstning er blevet meget populært de seneste år, men det er faktisk langt fra et nyt fænomen. Børsten er blevet brugt i flere hundrede år i mange forskellige kulturer for at forbedre hudens fasthed.

Det siges, at hvis man bruger tørbørsten hver dag, så eksfolieres huden, og man får fjernet de døde hudceller og dermed øges blodcirkulationen, alt dette skulle give en mere spændstig hud.

Det skulle skulle blandt andet komme af, at tørbørstningen er med til at udrense kroppen for ophobede affaldsstoffer.

Sådan bruger du børsten

Børsten skal i modsætning til Gua Sha, som også er kendt for at have en opstrammende effekt, bruges på tør hud.

Man skal starte ved fødderne, og så skal man ellers bare arbejde sig op mod hjertet med lange lige strøg. Man skal være ekstra grundig med at børste baglårene og eksempelvis overarmene, hvor appelsinhuden kan være ekstra slem.

Testpersonen børstede huden hver dag i en måned, men det skulle vist også være nok med hver tredje dag.

Efter en måned kunne hun faktisk se en forskel, og selvom hun ikke blev helt fri for cellulite, er den ujævne hud er blevet mindre synlig.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig