Slut med TV-avisen på DR: Nina Munch-Perrin deler stor nyhed

Af: Lucas Andreas

|

28/06/2024

Nyheder
Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Hun tiltræder den nye stilling 1. august

Lige nu læser andre også

Når TV-avisen hver aften løber af stablen på DR, har det længe været med Nina Munch-Perrin som erhvervskorrespondent.

Hun har længe været en fremtrædende figur inden for erhvervsjournalistik, og det bekræfter hun endnu en gang.

Hun har nemlig taget et nyt stort skridt i sin karriere.

Fra 1. august tiltræder Nina Munch-Perrin en vigtig rolle som erhvervsredaktør på Berlingske.

Det skriver B.T.

Et nyt spændende kapitel for både Nina Munch-Perrin og avisen, som ser frem til at drage fordel af hendes omfattende erfaring og ekspertise.

Berlingskes chefredaktion meddelte fredag i en intern besked, at Nina Munch-Perrin ikke blot bliver erhvervsredaktør, men også en del af avisens ledelseskreds af redaktionschefer.

Nina Munch-Perrin er 48 år gammel og har en lang og imponerende karriere inden for erhvervsjournalistik.

Hun har senest været erhvervskorrespondent for DR Nyheder og har også haft en periode som kommunikationsdirektør i Finans Danmark fra 2015 til 2017.

Stor glæde

Chefredaktionen udtrykker stor begejstring for hendes tiltrædelse: "Vi glæder os til at se hende stå i spidsen for at videreudvikle vores erhvervsjournalistik." Dette afspejler den tillid og forventning, der er knyttet til Nina Munch-Perrins nye rolle.

Selv udtrykker Nina Munch-Perrin stor ydmyghed og begejstring for den nye udfordring. Hun siger selv til avisen: "Det er med stor ydmyghed, jeg overtager ansvaret for Berlingerens allerede helt igennem fantastiske dækning af erhverv, finans og økonomi, samlet under paraplyen Business."

Nina Munch-Perrin ser også frem til at påtage sig en mere udadvendt rolle, hvor hun kan fronte og udbygge både små og store events for Berlingske, som hun beskriver som et "publicistisk fyrtårn."

Anbefalet til dig