Smart trick går viralt: Sådan undgår du fartbøder

14/6/20 09:21

Per Broch

Vil du undgå fartbøder, så brug dette trick. Foto: Shutterstock
Der er efterhånden en del fotovogne og stærekasser på vejen, og mange kan nok forvente en hilsen fra politiet i deres e-boks. Sådan behøver det dog ikke at være, for med et simpelt trick, kan du nemlig undgå fartbøderne.

Det er et stykke tid siden, politiet investerede i 75 nye fotovogne. Siden har disse været brugt heftigt, og det har resulteret i mange fartbøder. De opdaterede fotovogne skal kunne fange bilister, der har svært ved at holde sig indenfor fartgrænsen, men bilister behøver faktisk ikke at frygte fartbøder fra fotovognene, for der findes et vanvittigt smart trick, som sikrer at bøderne aldrig lander hos dig.

Vi behøver ikke diskutere den politiske eller de ideologiske hensigter med fartbøderne. Denne metode tager hånd om fartbøderne på en måde, som de fleste ville kunne acceptere, selvom nogle måske vil synes, at metoden er temmelig træls.

Det vigtigste for os er dog, at vores læsere sparer penge og kan køre på vejen uden at skulle forvente en bøde.

Lovlig metode uden risiko

Mange vil nok tro, at en 100% fejlfri metode ikke er lovlig, men vi kan garantere, at vi ikke spreder en metode, hvis den ikke kan følges uden frygt for represalier. Derfor vil vi anbefale, at du straks implementerer metoden og sikrer bødefri kørsel fra i dag og al tid fremover.

Vi har snakket med politiet, og de siger, at de ikke kan stille noget op mod metoden.

Så her er metoden:

1. Forstå de gældende hastighedsgrænser

Hvis ikke andet er skiltet, så gælder reglerne for den pågældende vejtype.

Det vil sige:

50 km/t i byerne.
80 km/t på landevej.
130 km/t på motorvej.

Nogle gange er der særlige regler, f.eks. 40 km/t i særlige byzoner.

2. Aflæs hastigheden i din bil

Når du har forstået hastighedsgrænsen og aflæst din hastighed, så bliver metoden noget nemmere. Vær opmærksom på, at nogle biler har digitale speedometre, andre har mere traditionelle af slagsen. Du skal dog stadig bare aflæse din fart. Metoden ændrer sig dog ikke.

3. Igangsæt tricket

Sørg for, at hastigheden som vises på speedometret, ikke overstiger hastighedgrænsen for den vej, hvorpå du kører. Politiet må nemlig ikke give bøder til bilister, som overholder reglerne.

Sådan sparer du mange penge og sikrer dig, at du aldrig får en fartbøde.