Smart trick: Sådan undgår du p-bøder

Af: Thea Andersen

|

21/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Med dette smarte ‘trick´ kan du undgå at få en parkeringsbøde.

Lige nu læser andre også

Rigtig mange danskere, der er indehaver af et kørekort, har på et eller andet tidspunkt oplevet at få en parkeringsafgift. Ofte skyldes det, at man har været uopmærksomme og enten glemt at stille deres p-skive eller ikke betalt for en p-billet, selvom man skulle have gjort det.

Ingen kan lide at skulle betale en parkeringsbøde, men heldigvis er der et simpelt og smart 'trick', som kan hjælpe dig med at undgå dyre parkeringsafgifter, skriver Delbart.

Det eneste, du skal gøre, er at følge disse seks trin:

  1. Find en ledig parkeringsplads og tjek, om du har tilladelse til at parkere der. Undersøg eventuelle skilte med tekster som "parkering forbudt" eller "handicapparkering", da de ofte indikerer, at parkering ikke er tilladt (medmindre du har en særlig tilladelse).

  2. Når du har fundet den passende parkeringsplads, parkerer du din bil. Forlad bilen og find en parkeringsautomat (medmindre parkeringen er gratis). Betal parkeringsafgiften med dit betalingskort eller mønter. Hvis der er mulighed for at betale via en app eller SMS, så benyt gerne denne mulighed. Det vigtigste er, at du betaler for parkeringspladsen, enten forudbetalt eller bagudbetalt, afhængig af, hvad der gælder for den pågældende parkeringsplads.

  3. Hvis parkeringsautomaten udsteder en kvittering, skal du placere den synligt i forruden, så den er tydelig for parkeringsvagten.

  4. Forlad nu parkeringspladsen og gå videre til dine gøremål, uanset om det er arbejde, shopping, restaurantbesøg eller andre planer.

  5. Når du vender tilbage til din bil, skal du sørge for at betale for den tid, du har parkeret.

  6. Og dermed har du undgået en parkeringsbøde!

Ved at følge alle trinene kan parkeringsvagten ikke udstede en bøde, og du slipper for at betale unødvendige parkeringsafgifter. Så næste gang du parkerer, skal du blot huske at være opmærksom og følge disse simple retningslinjer for at undgå ubehagelige overraskelser.

Anbefalet til dig