Smider affald ud af vinduet: Fortryder det bitterligt kort efter

Nyheder
Politiet sendte en patrulje efter bilisten. Foto: Shutterstock
Politiet blev opmærksom på 34-årig, da han smed affald ud af vinduet på sin bil.

Mest læste i dag

Politiet fik tirsdag klokken 8.05 en anmeldelse om, at der var blevet smidt noget affald ud af vinduet på en bil, da den holdt parkeret ved en dagligvarebutik i Næstved.

Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi onsdag i døgnrapporten. 

Selvom det kan virke som en mindre forseelse, at skille sig af med affald på denne måde, så kan det være et brud på naturbeskyttelsesloven, derfor blev en patrulje blev sendt af sted. Betjentene ankom kort efter til parkeringspladsen, men bilen var kørt fra stedet. Heldigvis fandt politiet hurtigt frem til bilen, der blev standset ved Køgevej i Næstved.

Gjorde heldigt fund

Da bilen blev stoppet viste det sig, at chaufføren ikke havde kørekort til at køre bilen, og da han desuden virkede påvirket af stoffer, valgte politiet at ransage hans bil. Det viste sig at være en fornuftig beslutning. Betjentene fandt nemlig tre gram kokain.

Manden – der var 34 år og fra København – blev anholdt klokken 09.20 og sigtet for både narkotikakørsel, kørsel uden førerret og for at overtræde både lov om euforiserende stoffer og naturbeskyttelsesloven.

Bilisten blev løsladt igen klokken 10.07.

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig