Smidt ud af Buckingham Palace

26/1/23 10:25

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Han er blevet smidt ud, og må ikke længere bruge sin suite på Buckingham Palace.

Prins Andrew siges at have taget modelveninder med tilbage til suiten og sovet med en samling af bamser, som angiveligt 'skulle arrangeres på en bestemt måde på hans seng'.

Men bamserne er nu sammen med andre ejendele 'blevet flyttet ud af Chamber Floor', da paladset gennemgår en renovering på 369 millioner pund.

Det siges, at der ikke er noget håb om at han kan vende tilbage, da kong Charles har 'gjort det klart, at Buckingham Palace ikke er et sted for prins Andrew'. Det skriver Metro.

Monarken menes at være åben for at lade sin bror sove i andre kongelige bygninger, når han er i London - med St James' Palace som en 'mulighed' som erstatning. Andrew forventes også at beholde sit 31-værelses palæ Royal Lodge i Windsor.

Det sker næsten et år efter, at hertugen nåede et udenretsligt forlig til en værdi af så meget som 12 millioner pund med anklageren Virginia Giuffre for at undgå at havne i retten.

Prins Andrew blev anklaget for seksuelt misbrug af en amerikanske kvinde tre gange, da hun var blot 17, og mens hun var offer for en menneskehandelsring orkestreret af milliardær-pædofilen Jeffry Epstein. Prins Andrew afviste på det kraftigste alle anklager.

Prinsen blev angiveligt smidt ud af sit paladskontor sidste år, og fik besked på ikke at bruge London-ejendommen som adresse til korrespondance.

"Først lukkede hans kontor sidste år og nu hans sovepladser. Andrew elskede at have en suite på Buckingham Palace, hvor han ikke kun var sat op til ægteskabelig liv med Sarah Ferguson, men brugte den som en ungkarlhybel efter sin skilsmisse. Han bragte en række nye veninder tilbage til sit hjem i paladset - selv modellen Caprice," har en kilde angiveligt sagt til The Sun.

Detaljer 'er ved at blive offentliggjort, som vil ændre folks opfattelse af ham', hævdes det.