Smitte til arrangement: Har du deltaget, så bliv testet

15/11/2021

Julie Møller

Foto: Jens Thaysen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.
Billetlugen er blevet gjort opmærksom på, at en eller flere flere publikummer er blevet testet positiv med Covid-19.

Mest læste i dag

Lørdag gav sangerinden Jada koncert i KB Hallen.

I den forbindelse er Billetlugen blevet gjort opmærksom på, at en eller flere flere publikummer er blevet testet positiv med Covid-19.

Det oplyser Live Nation og Billetlugen i en mail, der er sendt til alle, der har købt eller modtaget billetter til koncerten, skriver B.T.

Samtidig beder de om, at beskeden gives videre, hvis man har købt billetter til flere personer. 

Nu skal der bestilles tid

Er du en af de borgere, der ønsker en PCR-test, så skal du bestille tid til det.

Foto: Jens Thaysen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix.

Det oplyste Styrelsen for Forsyningssikkerhed i sidste uge. 

“For at sikre en så smidig og nem proces som muligt for alle borgere, som skal PCR-testes, har myndighederne besluttet, at alle borgere fremover igen skal bestille tid til deres PCR-test,” skriver Styrelsen for Forsyningssikkerhed.

“Vi følger hele tiden udviklingen i denne epidemi, og vi justerer vores set-up alt efter behovet for test og for at tilbyde den bedste service. Ved at genindføre tidsbestilling på alle PCR-teststeder kan vi mindske køerne og sørge for en mere gnidningsfri oplevelse for borgerne. Vi har en stor testkapacitet til rådighed, og hvis vi får brug for det, kan vi skrue yderligere op, så vi kan teste endnu flere,” siger direktør i Styrelsen for Forsyningssikkerhed, Lisbet Zilmer-Johns.

Siden starten af oktober har man kunnet få en hurtigtest på udvalgte PCR-teststeder. Med genetableringen af hurtigtest i hele landet fjernes muligheden for hurtigtest på PCR-teststederne. I stedet henvises borgere med behov for hurtigtest til de private leverandører.

 

 

 

Anbefalet til dig