Smittet med corona

08/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Dommeren mener selv, at det var billigt sluppet.

Mest læste i dag

I øjeblikket finder man ham hver fredag, som en del af dommer-trioen i X Factor. 

Han er desuden er garvet dommer i programmet, som er kendt for sine kommentarer uden omsvøb - nemlig Thomas Blachmann. 

Nu afslører han at coronavirussen også har fandt vej til ham, da han er blandt de danskere der har været smittet.

Han mener dog selv at det var en billig omgang i hans eget tilfælde. Det ramte han nemlig ikke så hårdt, som man hører mange andre er ramt. 

"Jeg svedte lidt i to nætter, hvor jeg havde feber - og så var det ligesom det," lyder det fra ham til Ekstra Bladet.

Han har desuden via en test fået målt, at han nu har en masse antistoffer i blodet - hvilket han synes er fint. Så kan han nemlig klare den, indtil der er en vaccine.

Men bare fordi han selv er sluppet med et mildt forløb, betyder det ikke, at han mener man skal tage slet på virussen. Han fortæller også at flere omkring ham har været smittet, men ikke hvor han selv har fået smitten fra.

Skyder med skarpt 

I fredags endte Blachmanns gruppe Neva og Ida, sammen med Hiba i farezonen, hvor de måtte synge igen. Det endte med at Oh Land sendte Hiba hjem og Blachmanns gruppe overlevede. Det var dog ikke noget som Martin Jensen var helt tilfreds med, da Hiba var blandt hans solister.

Ifølge Martin Jensen, så var Oh Lands beslutning om at sende Hiba ud nemlig taktisk. Det skriver B.T. 

Han mener nemlig, at Oh Land tog beslutningen på baggrund af, at hun kunne se at Hiba blev stærkere.

"Oh Land kunne se efter to liveshows, at Hiba blev stærkere og stærkere, og at hun derfor blev nødt til at sende hende hjem, for at hendes egne deltagere kunne komme længere," lyder det fra ham. 

Han tilføjer desuden, at hvis ikke det var taktisk - så ved han ikke hvad han skal sige til beslutningen.

Den beskyldning er dog ikke gået ubemærket hen hos Oh Land.

Hun fortæller nu, at hun er ærgerlig over meddommerens beskyldning - og især over at han udtaler sig til medierne og ikke direkte til hende.

Derudover mener hun, at Martin må have misforstået noget - nemlig at de tre dommeren skal bakke hinanden op. Hun forstår dog godt, at man i kampens hede kan blive påvirket.

"Hvis Martin kiggede til venstre, ville han kunne se, hvor ubehagelig en beslutning det var for mig. Det er en situation, som han endnu ikke har prøvet at stå i. Det er mennesker af kød og blod, man sidder over for, og derfor stemmer man ikke taktisk," lyder det fra hende.

Oh Land er dog ikke helt slået ud over det, og vil invitere hendes meddommer på en Red Bull, så de to kan få redt trådene ud.

Du kan se hvordan det går de nu otte deltagere i årets X Factor på fredag kl. 20.00 på TV 2.