Snart er det slut med disse øl: Bryggeri går konkurs

Af: Mie M.B

|

07/12/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De seneste tiders udfordringer har desværre været for store

Mest læste i dag

Ølbryggeriet Hazy Bear, der i 2022 åbnede dørene til deres bryggeri i Højbjerg i en ombygget cigaretfabrik, har meddelt, at de desværre må kaste håndklædet i ringen og erklære sig konkurs. Nyheden blev delt på bryggeriets Facebook-profil, hvor de beskriver de seneste års udfordringer, herunder krig i Ukraine, energikrise og stigende leveomkostninger, som værende for store for det ambitiøse bryggeri. Det skriver Lokalavisen.

Hazy Bear startede som et nomadebryggeri og benyttede sig af andre bryggeriers udstyr, før de åbnede deres eget bryggeri i Højbjerg. Cigaretfabrikken gav dem mulighed for at eksperimentere endnu mere med deres øl, og de var kendt for at lave kreative og unikke varianter. En af deres øl blev beskrevet som smagende af chokolade-drømmekage, tilsat ikke mindre end 250 vaniljestænger.

Bryggeriet blev grundlagt af tre unge mænd fra Aarhus-området, der havde en klar ambition om at bevise, at fremragende øl også kunne brygges vest for Storebælt. Ifølge Jeppe Ørum Madsen, en af bryggerne og medejer af Hazy Bear Brewing, var ambitionen at opnå en topplacering blandt landets bedste bryggerier på kortest mulig tid.

Desværre nåede Hazy Bear Brewing ikke at opfylde deres ambitioner, da de, trods en plads i top 25 på appen Untapped, nu har måtte erklære konkurs.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig