Snart far for anden gang: Nu fortæller Dennis Knudsen om lillebror

19/01/2021

Sarah Steenfeldt

PR - Billet.dk.
I slutningen af Maj er det planen at Dennis Knudsens anden søn, vil se dagens lys - og den 57-årige kendis frisør har gjort sig mange tanker om, at skulle være far igen.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at Dennis Knudsen afslørede, at sønnen Lucas snart skal være storebror igen. Lillebror er blevet lavet på samme måde som sidst, det er samme rugemor der bærer ham og planen er at lillebror skal komme til verden på samme måde som Lucas - nemlig ved kejsersnit.

De to drenge bliver desuden biologiske søskende, da de begge kommer fra æg, fra samme ægdoner.

Der kommer til at være lige under to år, mellem de to drenge. Planen er, at både Dennis og Lucas rejser til Arkansas, for at være med til fødslen. Sønnen Lucas er amerikansk statsborger og har derfor ret til at rejse ind i landet, fortæller den vordende far til to til HER&NU.

Dennis Knudsen håber desuden på, at det går nemt med kejsersnittet, så de hurtigt kan rejse hjem med lillebror. 

“Rugemoderen skal føde ved kejsersnit igen ligesom med Lucas. Hun har også født sine egne to børn ved kejsersnit. Når vi når lidt længere hen, så får vi den endelige dato. Og så håber jeg, at det går lige så smertefrit som med Lucas, hvor vi kom hjem efter otte dage,” fortæller han til HER&NU.

Får et symbolsk navn

Lillebrors navn er ikke helt bestemt endnu, men sikkert er det, at det bliver noget bibelsk. Dennis’ mor har foreslået Gabriel og han fortæller, at hvis ikke det bliver fornavnet, så bliver det hvertfald hans mellemnavn. Lucas betyder “lyset” og er lyset i sin fars liv - og derfor skal lillebrors navn også være et symbolsk navn.

Der er dog også mange tanker forbundet med, at skulle være far igen. Blandt andet afslører kendis-frisøren, at han ikke kommer til at holde en lige så lang barsel denne gang. 

“Jeg skal selvfølgelig på barsel, men jeg kommer ikke til at holde lige så meget barsel som med Lucas. Min salon kræver, at jeg får arbejdet nogle penge ind efter al corona-nedlukningen, så den kommer op at køre igen. Det er virkeligt frustrerende lige nu ikke at vide, om vi er købt eller solgt,” fortæller han.

Derfor ved Dennis også, at han kommer til at få brug for en hjælpende hånd i hverdagen - men om det bliver i form af en au pair der flytter fast ind, eller én der kommer og hjælper på daglig basis, det ved han ikke endnu.

Han ved dog med sikkerhed, at han glæder sig helt vildt til at blive far til en søn mere.

 

Anbefalet til dig