Nu sker det: DMI melder om stort vejrskifte

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
Nu vender det.

Lige nu læser andre også

Det er blevet den 6. januar, og danskerne har nu taget hul på den første fulde weekend i 2024.

Ifølge DMI bliver det en koldt en af slagsen, og danskerne skal forberede sig på temperaturer helt ned til 15 graders frost, hvorfor det er en gode idé at huske både hat og hansker, såfremt man har tænkt sig at bevæge sig uden for.

For selvom snestormen, der gjorde sit indtog tidligere på ugen, fortsat giver problemer, så ser de kedelige og grå dage ud til at lakke mod enden, mes de vinterlige tendenser fortsætter lidt endnu.

Der bliver nemlig rig mulighed for at se solen i weekenden, men det betyder ikke, at det varme vintertøj kan undværes - for det kan det helt bestemt ikke, da temperaturerne fortsat vil være en del under frysepunktet.

Nætterne bliver iskolde med tocifrede frostgrader en hel del steder. Fra natten til søndag er der risiko for stedvis rimtåge. Rimtågen kan blive liggende til langt ud på dagen, og lokalt kan den blive hængende hele dagen.

Rimtågen kan – ud over at være til stor gene for trafikken – være et utroligt smukt vejrfænomen. Når tågen endelig letter, åbenbares et eventyragtigt landskab indhyllet i gnistrende hvid rimfrost, der glitrer som diamanter, hvis solen skinner.  

Da weekenden byder på sol i varierende mængder, skulle der være rig mulighed for at komme ud og nyde den frosne natur.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig