Snart sker det: Lancerer ny 'tv-kanal' i Danmark

Af: Thea Andersen

|

26/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ny tv-kanal lanceres snart i Danmark - og den bliver gratis.

Lige nu læser andre også

Pluto TV, der er en gratis streamingtjeneste med reklameafbrydelser, har indgået et samarbejde med sportsstreamingtjenesten Dazn. Samarbejdet har resulteret i lanceringen af en ny gratis kanal, 'Dazn Women's Football', som vil fokusere på kvindefodbold.

Det skriver mediet Flatpanels.dk ifølge Dagens.dk.

Kanalen vil vise én kamp om ugen fra den bedste spanske liga, Liga F, og vil desuden sende 19 kampe fra UEFA Champions League, herunder semifinalerne og finalen.

Det er dog vigtigt at bemærke, at kanalen udelukkende vil sende kvindefodbold. Dette samarbejde mellem Pluto TV og Dazn er ikke kun begrænset til Danmark, men dækker også andre lande, herunder Frankrig.

Læs også: Champions League vindere

Pluto TV blev lanceret i Danmark for lidt over et år siden som et gratis alternativ til den klassiske, betalte tv-pakke, hvori mange kanaler også viser reklamer imellem eller undervejs i tv-programmer. Pluto TV kan ses med apps til bl.a. Apple TV, Android TV, Samsung Smart TV (Tizen) og LG Smart TV (webOS).

Den nye kanal, Dazn Women's Football, kan findes på Pluto fra denne uge.

Dette er et spændende skridt for Pluto TV, der fortsætter med at udfordre den traditionelle tv-pakke, og det er et stort skridt fremad for kvindefodbold, der får endnu mere eksponering på tv.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig