Snød Nettos ungarbejdere med "nyt trick": Nu er de blevet bandlyst

Af: Thea Andersen

|

06/10/2023

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
To drenge er blevet bandlyst fra Netto efter at have snydt sig til 100 kakaodrikke til 8 kroner per styk.

Mest læste i dag

I den seneste uge har danskere landet over haft mulighed for at spare mange penge i Netto. Blandt andet har man kunne få Chocomel kakaodrik til blot 8 kroner, som en del af 'ugens prishug'. Dette er en besparelse på hele 11,95 kroner.

Foto: Tilbudsaviseronline.dk

Som det er tilfældet med mange andre tilbud, har man ikke bare kunne fylde kurven op med Chocomel kakaodrik til denne pris.

Der har været en maksimal grænse på seks styks til hver kunde. Herefter skulle man egentlig op og betale den almindelig stykpris. Dog har to drenge tilsyneladende fundet på en måde at undgå denne begrænsning på, og de har delt deres "nye trick" på TikTok.

I en af videoerne, som drengene har delt på TikTok, kan man se, at de starter med at tage seks styks hver. Efter at have betalt for varerne, går de ud i bilen med dem. Kort tid efter går de tilbage for at købe yderligere seks styk hver.

Denne proces gentager de, indtil deres bil er fyldt op – bogstaveligt talt.

Ifølge vennerne endte de med at købe cirka 100 kakaodrikke til tilbudsprisen på 8 kroner.

Som følge af videoerne og den efterfølgende opmærksomhed har Netto opdaget, at de er blevet snydt af de to venner. Dette har resulteret i, at butikskæden har valgt at bandlyse dem.

Drengene forsvarer imidlertid deres "trick" ved at henvise til, at tilbudsskiltet i butikken kun angiver en begrænsning på seks styk, men specificerer ikke, hvornår man må tage yderligere seks.

Du kan se deres reaktion på, at Netto har bandlyst dem, i videoen herunder:

Anbefalet til dig