Snød - og det betalte sig

28/12/20 08:30

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
I dag fortryder fynboen formentlig ikke sin beslutning.

Den 23. december gik den ikke længere. En heldig skraber af Quicks julekalender kunne ikke vente til juleaften med at se, hvad der gemte sig bag det sidste felt på sin skrabekalender. Og minsandten om ikke der gemte sig det 10. juletræ.

Personen styrtede straks ned til SuperBrugsen Haarby, der ligger på Fyn, med loddet. Og da pengene kommer indenfor få dage, kan den nybagte millionær altså godt tillade sig at gå ud og købe en ordentlig flaske champagne til at toppe juleaften med.

"For os er julen helt speciel, og vi er utrolig stolte af den tradition, der er omkring vores julekalender. Og selvom denne vinder lige har snydt med en enkelt dag, så går det nok. Jeg kan godt forstå, at det kribler så meget i fingrene, at man ikke kan lade være," siger adm. dir i Danske Lotteri Spil Pernille Mehl i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Jeg er virkelig glad for, at vi efter sådan et skørt år med corona, kan gøre en dansker til millionær dagen før juleaften."

Sidste vinder ikke fundet

Julekalenderen fra Quick er hvert år en fast juletradition i over en million danske hjem. Der er stadig 4x1 million kroner derude, der venter på en vinder, oplyser Danske Spil i pressemeddelelsen. 

Danske Spil vil meget gerne i kontakt med den nybagte millionær på tlf. 30851777

Om skrabejulekalenderen:

  • Julekalenderen er 26 år gammel - da den blev lanceret, blev den kaldt 'julekalenderen til de voksne'
  • Hvert år bliver der solgt omkring 2.2 millioner skrabejulekalendere
  • Topgevinsten har altid været en million kroner. I dag er der gevinster på ned til 50 kroner og på hvert tredje lod
  • Den har altid kostet 50 kroner
  • 40 procent af danskerne skraber julekalenderen før tid
  • 700.000 danskere kan vinde 50 kroner