“Snydende” fynbo tager forskud på glæderne: Skraber sig til kæmpe gevinst

02/12/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
En fynbo har allerede fået en tidlig - og ekstra stor julegave.

Mest læste i dag

I år er det 26 år, hvor Quick præsenterer den ikoniske skrabejulekalender, som er fast juletradition i flere millioner danske hjem. Omkring 2,2 millioner danskere køber hvert år julekalenderen, hvor hovedgevinsten lyder på intet mindre end 1 million kroner. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

De fleste danskere forbinder også julekalenderen, med reklamen, hvor en lille pige må løfte pegefingeren over for hendes far, som i nattens mulm og mørke, er ved at skrabe forud i julekalenderen.Og tilsyneladende har der ikke været nogle børn til at stoppe en ivrig fynbo, som allerede har skrabet sig til en stor gevinst inden den 1. december. Den heldige person fra Bolbro, har nemlig allerede vundet intet mindre end 50.000 kroner. 

Det viser sig dog, at vedkommende ikke er alene. 

Faktisk skraber 14 procent af os hele julekalenderen, når de har købt den. Det viser en ny undersøgelse fra Danske Lotteri Spil hvor mere end 40.000 danskere er blevet spurgt om deres julevaner.

Skraber forskelligt

Undersøgelsen viser desuden, at knap 72 procent af danskerne skraber en dag ad gangen, mens de resterende 14 procent skraber tre-fire felter på en gang, og at de derefter glemmer julekalenderen i et par dage.

“Vi synes, det er virkelig interessant, at folk har så forskellige måder at skrabe deres kalender på. Egentlig er spændingen jo størst, når man skraber dem i rækkefølge igennem december. Men jeg kan jo samtidig også godt forstå, at den lokker, når den hænger der på køleskabet. Vi er i det hele taget utrolig stolte af den tradition, der er omkring vores julekalender. Vi skaber vinderoplevelser og helt særlige øjeblikke, og det har man nu fået i Bolbro. Stort tillykke til "snydevinderen",”  lyder det med et smil fra Pernille Wendel Mehl fra Danske Lotteri Spil, som har Quick-brandet.

Vinderloddet er købt i Føtex i Bolbro, Odense på Fyn. Vinderen er ikke offentliggjort, men Danske Spil opfordrer den heldige vinder til at ringe til Kundecententeret på 36728080.

Quick har sendt 2,2 mio. eksemplarer i handlen, som kan købes for 50 kroner stykket.

Som noget helt nyt i år kan man også købe Den Store Julekalender med en hovedpræmie på 4 mio. kroner.

 

Anbefalet til dig