Sociale medier går amok: Far banker sin lille datter, fordi hun ikke vil gå

Nyheder
Se videoen længere nede i artiklen. Foto: Screendump fra video.
En arabisk far er kommet i vælten på sociale medier efter han banker sin tre-årige datter, fordi hun ikke vil gå. Han retfærdiggør sin handling: Han ville bare lære hende at gå.

Mest læste i dag

En video af en far, der flere gange slår sin datter er gået viralt på sociale medier. Øjensynligt handler det om, at få datteren til at stå op ved egen hjælp. Flere berømtheder og influencers har delt videoen for at presse myndighederne til at finde faren og tage pigen fra familien. 

Flere har uploadet videoen og den er minimum blevet set 100.000 gange. Manden blev identificeret ud fra den video, der gik viralt og oplysninger blev sendt videre til myndighederne i Saudi-Arabien, hvor han bor.

Artiklen fortsætter efter videoen - Hvis du kan lide denne artikel, så husk at følge Nyheder24 på Facebook

Efterfølgende har en talsmand for den saudiske socialminister udtalt via twitter, at "Center for voldsrapportering har verificeret videoen og leder efter den person, der optræder i videoklippet."

Det saudiske ministeriumhar senere udtalt, at Riyadh-politiet har arresteret en palæstinensisk beboer for at have tortureret sin datter. Ligeledes har ministeriummet udtalt at alle mandens fire børn er taget fra ham og placeret i pleje andetsteds. 

Ifølge ikke bekræftede kilder, udtalte faren sig via sociale medier og forklarede, at han udelukkende ville lære sin datter at gå og at videoen er gammel. Ligeledes forklarer han, at videoen er blevet lækket af hans kone i et forsøg på at skade ham efter hun har forladt ham.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig