Sød video tager internettet med storm: Gepardbaby gør noget alt for nuttet

Nyheder
Dette er et modelfoto af to søde gepardunger, som også ligner at de skal på jagt. Foto: Shutterstock
En sød video går i disse dage viral. I videoen ser man de sødeste små gepardbabyer, der for første gang skal lære at jage, og det går ikke helt som de måske havde forestillet sig i sit hoved. Den ene får dog et ”bytte” med hjem.

Mest læste i dag

 

I den søde video forsøger to små gepardunger at jage, og især den ene lægger også godt an til det ved at vrikke med numsen, men så sker der bare ikke så meget mere, så det er altså ikke det helt store bytte den lille gepard hiver med hjem.

Til gengæld får den meget kærlighed med på vejen fra alle på internettet, som elsker den skønne video.

13-sekunders nuttethed

Det er en ganske kort video, som kun varer 13 sekunder, men med geparden som det hurtigste dyr på landjorden, så burde det være en smal sag at indfange et bytte på den tid.

Dog er det en lidt anden sag, når man blot er en baby. Og gepardungen får heller ikke et kæmpebytte med sig, men lidt skal også have ret.

Lærer hurtigt at jage

Klippet blev delt på Twitter af Susanta Nanda fra Indian Forest Service. Der synes, at det var sødt at se de to geparder, der forsøger at mestre deres snigeevner, som er en forudsætning for jagt.

Gepardunger lærer jagt fra en meget ung alder, fordi det er en vigtig overlevelsesevne. Fra ungerne er et år gamle skal de også deltage i jagt med deres mødre.

Knapt så lækker fangst

Video slutter af med at den lille gepardunge ”fanger” noget jord eller en sten, som den tilfreds gnasker løs på.

I fremtiden fanger den forhåbentligt noget mere saftigt.

Klippet er blevet set næsten 2.000 gange inden for få timer efter, at det blev delt online. Det fik også flere likes, og er blevet delt flittigt på tværs af Twitter.

Vild med dyrebørn

At Susanta Nanda er vild med dyrebørn kommer hurtigt frem ved et kig på Twitter. Her der der delt stribevis af videoer med dyr. Og for nyligt også en video med vores egen danske isbjørneunge fra Zoo i København. 

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig