Søn pludselig død: "De unge mødre"-deltager knust

Hun har mistet sin søn.

Mest læste i dag

"Juleglæde er erstattet med konstante tårer og chok". 

Sådan skriver den tidligere "De unge mødre"-deltager Nadja Kaagh i et opslag på Facebook, hvor hun deler den hjerteskærende nyhed, at hendes ældste søn, som kun var i starten af 20'erne, "meget pludseligt og uventet er revet fra os".

"Dette er det absolut sværeste opslag jeg nogensinde kommer til at skrive," skriver hun indledningsvist og fortæller, at dødsfaldet skete i går eftermiddag.

"Vi er selvsagt totalt ødelagte og har svært ved at se, hvordan vi skal komme igennem de næste dage", skriver hun. 

Herefter informerer hun om, at hendes søn, Sebastian Sophus Jørgensen Kaagh, vil blive bisat fra Hemmed Kirke den 30. december klokken 13. 

Nadja Kaagh medvirkede som en af de første mødre i 2005. Her fulgte man Nadjas hverdag efter at være blevet mor til sønnen Sebastian som 18-årig - sønnen, hun nu har mistet for tidligt.

Også i 2007 mistede hun sønnen Elias, der kom til verden for tidligt og ikke overlevede.

Nadja har også gennem mange år delt åbent om sin kræftdiagnose i form af kronisk leukæmi.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig