Søren Dahl fra Café Hack er gået konkurs

04/12/2019

Rikki Tholstrup Jørgensen

Den kendte radiovært Søren Dahl fra Café Hack er gået konkurs. Foto: Shutterstock
Den populære værts enkeltmandsvirksomhed Underdog Management er nu taget under konkursbehandling.

Mest læste i dag

Ifølge Se & Hør er radioværten Søren Dahl, der er kendt fra det nu lukkede program "Cafe Hack" nu gået konkurs.

Se & Hør skriver, at det kun er et par måneder siden, at værten solgte sit hus et stykke under udbudsprisen. Det kunne dog ikke redde hans virksomhed fra en konkurs, og nu er enkeltmandsvirksomheden under afvikling hos skifteretten.

Sagen er overladt til en kurator, der skal afgøre om virksomheden lukkes og hvorvidt eventuelle kreditorer kan få de skyldige beløb. 

Det populære radioprogram "Café Hack" blev sendt på P4 i hele 14 år. Det lukkede dog i 2017 angiveligt efter afsløringer af, at Søren Dahls virksomhed havde modtaget penge fra de caféer, som radioprogrammet besøgte. 

"Det er en alvorlig sag for alle parter, når vi på denne måde skal afslutte et samarbejde med et produktionsselskab, som vi har arbejdet sammen med i rigtigt mange år. Men der er desværre ikke nogen vej udenom," udtalte DRs tidligere radiochef, Gustav Lützhøft, i forbindelse med programmets lukning.

Siden lukningen har Café Hack stadig haft radiotid, bare under navnet "Dahl på Hack", som er blevet sendt på Radio Nordjyske, Radio SLR og Classic FM.

 

Anbefalet til dig