Søren Østergaard deler stor nyhed: Aldrig set før

Nyheder
Foto: Steen Brogaard - PR Zirkus Nemo
Nu deler cirkusdirektøren en stor nyhed.

Lige nu læser andre også

Det kommer kun til at ske én gang - derfor vil Søren Østergaard være sikker på, at der er plads til så mange som muligt. Han vil nemlig gøre noget, som der er aldrig før er gjort, i Zirkus Nemos historie.

Et helt særligt show vil nemlig komme til at løbe af stablen - det vil ske den 7. november. 

Her vil Zirkus Nemo indtage Royal Arene i København, med et helt særligt jubilæumsshow. Showet hedder "Zirkus Nemo Galla - One Night Only". 

Som navnet antyder, så kommer showet kun til at blive vist denne ene aften. Det kan opleves live og på en skærm under showet.

"Stort skal det være, vi har kun denne ene aften at gøre godt med, så jeg vil være sikker på, at der er plads til så mange som overhovedet muligt - derfor Royal Arena," lyder det fra Søren Østergaard ifølge BILLED-BLADET

Showet vil byde på et gensyn med blandt andet Anders Lund Madsen og Peter Frödin.

En svær tid 

De seneste år har ikke været nemme for Søren Østergaard, det fortalte han tidligere i år. Der har nemlig været mange aflysninger grundet corona-pandemien.

"KÆRE PUBLIKUM. Jeg er meget ked af, at jeg må meddele, at vi har været nødt til at skubbe hele årets Zirkus Nemo turne til næste år. Vi kommer til de samme byer, som vi skulle have besøgt i år," sådan lød det fra Søren Østergaard i en pressemeddelelse tidligere i år.

Det var retningslinjerne for genåbningen af blandt andet kulturlivet, der gjorde det svært. 

"Regeringens seneste retningslinjer for genåbningen af kulturlivet, pålægger os en begrænsning i antallet af publikum, vi må have i vores telt. Normalt kan vi være ca. 600 personer, og med de nye begrænsninger er antallet sat ned til ca. 225, og med så lavt et antal publikummer kan det slet ikke hænge sammen for os," forklarede Søren Østergaard dengang i pressemeddelelsen.

Men nu er der lysere tider, med færre restriktioner og retningslinjer - og derfor kan Zirkus Nemo nu også invitere til en storslået aften i Royal Arena. 

 

 

 

Anbefalet til dig