Søren Pape Poulsen rystet over ‘Luksusfælden’-deltager

09/10/21 06:33

Henrik Rothenbücher

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix og TV3.
Partiformanden for De Konservative, Søren Pape Poulsen, er decideret rystet over deltagerer i det seneste afsnit af Luksusfælden.

I det seneste afsnit af ‘Luksusfælden’ er eksperterne taget et smut til Slagelse for at hjælpe 27-årige Imad, der kæmper med en økonomiske gæld.

Imad er startet på 11 forskellige uddannelser de seneste otte år - og droppet ud igen. Han skylder knap 270.000 kroner i studiegæld, og han er på kontanthjælp.

I programmet er seerne med på sidelinjen, da eksperten Louise Fredbo-Nielsen har skaffet Imad en jobsamtale som skraldemand. Det stiller Imad sig fuldstændig på bagbenene over og river muligheden over.

Foto: TV3

Foto: TV3

Søren Pape Poulsen, der er formand for Det Konservative Folkeparti, er rystet over Imads opførsel.

Det skriver han i et opslag på Facebook.

“Undskyld mig – men hvad dælen bilder de sig egentlig ind? Jeg var ved at få kaffen galt i halsen, da jeg hørte om det seneste afsnit af TV3-programmet 'Luksusfælden'. Jeg er for at være helt ærlig rystet,” skriver Søren Pape Poulsen. 

“Man kan vidst godt tillade sig at sige, at Imads økonomiske situation ikke ligefrem er gunstig lige i øjeblikket,” konstaterer den konservative formand og fortsætter:

“Alligevel mener Imad, at ”det er under hans værdighed at tage et job som skraldemand”, selvom programmet tilbyder ham en jobsamtale. Helt seriøst – kassen skulle lukkes med det samme for en type som Imad. Fred være med, at han gerne vil fede den af – det skal IKKE være for skatteborgernes penge,” slår Søren Pape Poulsen fast.

Hovedpersonen har svært ved at forstå kritikken.

“Jeg synes ikke, jeg har været uhøflig. Jeg bestemmer selv, hvad jeg vil arbejde med, og fordi jeg siger nej til det, handler det ikke om, at jeg synes, skraldemænd er dårlige mennesker eller noget,” lyder det fra Imad til Ekstra Bladet.