Søren Ryge afslører: Derfor sagde han nej til det populære program

01/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Karsten Korsager Werner Mud
På trods af deltagelse i utallige programmer - så var der alligevel ét, som Søren Ryge ikke vil deltage i.

Mest læste i dag

Hele Danmarks havemand. I 28 år har han haft sit eget program - og han har også gæstet en lang række programmer. Mildt sagt er han vant til at være på skærmen - og han er et særdeles kendt ansigt blandt danskerne. 

Der er dog ét enkelt program, som ellers var interesserede i at få Søren Ryge med, men det blev et klart og tydeligt afslag, fra den populære havemand. I radioprogrammet Det sidste måltid, snakker han og radiovært Lærke Kløvedal nemlig om Søren Ryges liv, hvor blandt andet snakken falder på dette emne.

 

Søren Ryge har nemlig altid sørget for at holde privatliv og tv adskilt. Derfor har han aldrig inviteret journalister eller sågar kameraer ind i privaten.

Derfor har Søren Ryge også takket nej til at deltage i et af danskernes favorit-programmer - nemlig Kender du typen. 

De mest private kvadratmeter

Især soveværelset og badeværelset føler han, er et meget privat sted, som han overhovedet ikke har lyst til at invitere resten af Danmark med ind i.

Faktisk anser han soveværelset som "sit livs mest private kvadratmeter".

Han er heller ikke selv glad for at se ind i andres soveværelser - lige den del vil han helst være fri for - også i Kender du typen.

Søren Ryge mener dog heller ikke, at det ville være nødvendigt med særlig meget gætteri, hvis han deltog i programmet. 

"De spurgte mig for ti år siden, "vil du være med i Kender du typen?", og så sagde jeg, "for det første siger jeg nej. Er du klar over, hvor dumt det spørgsmål er? Allerede når de kommer ind i gangen, så står mine gummistøvler og mine træsko der, og hunden kommer løbende". Jeg ville skulle lave mit hjem fuldstændig om, for at de ikke skulle gætte mig lige med det samme. Og det kunne de godt se," lyder det fra ham.