Søren Ryge siger stop

06/08/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Karsten Korsager Werner Mud
Efter 28 år med live-udsendelser, siger den garvede havemand og tv-vært nu stop.

Mest læste i dag

Danskerne har altid været velkomne i Sørens have. De seneste 28 har Søren Ryge Petersen sendt live fra sin egen have på Djursland. I tv-programmerne har tv-værten fortalt vidt og bredt om, hvordan man bedst muligt passer sin have. Nu har han dog truffet beslutning om, at det skal være slur. Ryge har sendt sin sidste live-udsendelse fra haven, fortæller DR

I sin tid på skærmen har "Søren Ryge direkte" været et af DRs mest populære programmer. Tv-værten selv ønsker dog at stoppe, mens lege er god. 

"Jeg har sendt live fra haven i 28 år – jeg gentager: I 28 år. Det er jo flere hundrede programmer fra den samme have med den samme person. Jeg kan næsten ikke finde på mere at vise frem," fortæller Søren Ryge Petersen. 

Måske ikke helt slut

Selvom Søren Ryge nu stopper med live-udsendelser, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at han forsvinder helt fra skærmen. Han fortæller, at han fortsat har en varm linje til sin nu tidligere arbejdsgiver DR. 

"Jeg stopper med at sende live, men vi har en aftale om, at hvis jeg på et tidspunkt får en vildt god idé til et tv-program, så siger jeg det til DR, og får de en idé til et program, så kontakter de mig. Vi har jo arbejdet sammen i 42 år efterhånden, så vi kender hinanden godt," udtaler Søren Ryge Petersen.

 

Anbefalet til dig