Søren Sko om stor sorg: "Vi havde ikke set det komme"

Foto: Viaplay/Anthon Unger.

På kort tid mistede Søren Sko en stor del af sin familie - derfor ved han også, at det er utroligt vigtigt at få sagt det, som man har lyst til at sige.

I det nye program på TV3 ”Syng min Sang” skiftes fire musikere til at besøge hinandens hjem og fortolke hinandens største hits.

I denne uge er det Wafande, Søren Sko, Fallulah og Lucy Love, der stimler sammen og fortolker hinandens musik, og i tirdagens program er det musikeren Søren Sko, der er hovedpersonen. 

Læs også

Sara Bro deler stor nyhed

Wafande, Fallulah og Lucy Love skal fortolke Søren Skos største hits, og så skal de lære ham bedre at kende. Blandt andet fortæller Søren Sko om at have døden helt inde på livet.

“På meget kort tid mistede jeg stort set hele min familie som døde af kræft. Først døde min søster. Hun blev ikke ret gammel. 41 år. Kort tid efter blev min mor syg, så døde hun af den samme kræftsygdom. For at det ikke skal være løgn, så fik min far det lige bagefter og døde kort tid efter,” fortæller musikeren ærligt om den tragiske fortid. 

Fik ikke sagt farvel

I programmet bliver sangen 'Dolphin Girl' fortolket af sangerinden Fallulah. Det er en sang, som handler om Søren Skos niece Mathilde. En almindelig graviditet endte i 1990 forfærdeligt for musikerens søster. Kort før termin fik hun at vide, at der var ikke noget liv inde i maven, skriver TV 2.

De mange dødsfald har lært Søren Sko, at det er vigtigt at sætte pris på de personer, der er i ens liv.

Læs også

DR afslører stor nyhed: Får premiere i denne uge

“Jeg har lært, at man skal nyde de mennesker, man har omkring sig. Man skal tale med dem og man skal huske at få sagt det, man har lyst til at sige,” fortæller han og tilføjer, at det fik han ikke selv gjort.

“Det nåede jeg ikke med min mor. Jeg nåede ikke rigtigt at få sagt ordentligt farvel og pludselig var hun væk. Ved min søster nåede jeg det slet ikke. Hun døde pludselig, vi havde ikke set det komme. Med min far var vi meget obs på at få sluttet ringen ordenligt af,” forklarer Søren Sko.