Sørgeligt nyt fra Ditte Julie Jensen: Det er slut

01/05/2023

Nicolai Haugsted

Den smilende kagekone deler triste nyheder

Mest læste i dag

Der er smarte og potentielt gode penge at hente, hvis man hopper tidligt med på “Løvens Hule”-vognen.

Mange håbefulde og kreative iværksættere begiver sig ind foran de erfarne investorer i det populære underholdningsprogram, for at få deres virksomhedsdrømme opfyldt.

Og hvis idéerne er iøjnefaldende nok, kan danske kendisser også finde på at smide penge i firmakassen.

Netop dette var tilfældet for “Den store bagedyst”-darlingen Ditte Julie Jensen, da hun den 26. Januar kunne dele nyheden om, at hun var blevet en del af virksomheden Nordic Female Founder - en investeringsidé der blev stiftet af “Løvens Hule”-deltagerne Mia Wagner og Anne Stampe.

Men blot tre måneder senere er investeringseventyret slut, skriver Her & Nu.

Den populære kogebogsforfatter og TV-personlighed har nemlig opsagt stillingen.

Hun bringer selv den triste nyhed på hendes offentlige Instagram-konto.

- Det kræver mod at turde stå op for sine kerneværdier, eller det kræver indsigt at kende dem. Jeg har gået og følt, jeg ikke var tro mod mig selv, og jeg ikke talte min sandhed eller lyttede til min sandhed. Derfor har jeg valgt at opsige min stilling i Nordic Female Founders, forklarer Ditte Julie opslaget, hvor hun også informerer om, at hun havde sidste arbejdsdag i torsdags.

Hun takker Wagner og Stampe for deres tillid til hende som en del af virksomheden, og er “utrolig stolt af alle de ting, jeg nåede på den korte tid”.

Hvad det næste store eventyr for den smilende kagefremskaber skal blive til, ved hun endnu ikke.

- Jeg vil lade min dør stå åben og være nysgerrig på, hvad der måtte komme min vej. Jeg har nogle drømme for fremtiden, men vejen dertil kender jeg ikke. Jeg glæder mig til i eftermiddag at dele nogle ideer med jer, slutter Ditte Julie opslaget af med.

DU kan se opslaget her: