Sørgmodige Sanne Salomonsen: “Jeg er dybt ulykkelig”

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Danmarks Rockmama går igennem en svær periode

Mest læste i dag

Dennis Knudsens datter Aura, der snart er et halvt år gammel, har officielt fået sit navn.

Barnedåben fandt sted lørdag formiddag, hvor fine Aura blev fejret af de nærmeste. Blandt andet hele Danmarks rockmama Sanne Salomonsen, som BILLED-BLADET efterfølgende fik et kort interview med.

– Dåben var vidunderlig livsbekræftende. Det var vigtigt for mig at komme herind i dag på grund af den sorg, jeg har været igennem – bekræftelsen af at livet går videre, fortalte hun til BILLED-BLADET og tilføjede:

– Jeg har mistet rigtig mange venner indenfor den sidste meget korte tid, Per Christian Frost (Gnags-guitarist, der også har spillet sammen med Sanne Salomonsen på blandt andet sangen “Står bare og drømmer”, red.), Elisabeth (sangerinden Elisabeth Gjerluff Nielsen, der stod bag hits som “Brændende læber“ og “Kun et kys herfra“, red.) og Britt (Britt Bendixen, der blev landskendt som mangeårig dommer i ‘Vild med dans’, red.). De falder som fluer i øjeblikket. Jeg er dybt ulykkelig over det og meget påvirket af det.

Se et billede fra barnedåben, hvor Dennis Knudsen og familien var iført lyserød, her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig