Søstrene Grene løfter sløret: Ikke set før herhjemme

05/10/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Søstrene Grene
Nu skal det prøves af

Mest læste i dag

Efter en gennemgribende renovering åbner Søstrene Grene nu igen dørene til butikken på Amagertorv i København. Butikken åbner med et nyt butikskoncept. Det fortæller kæden i en pressemeddelelse

"Fra i dag, tirsdag den 5. oktober 2021, kan besøgende igen besøge Søstrene Grene-butikken på Amagertorv på Strøget i København. Efter at have gennemgået en stor renovering henover de sidste måneder, genåbner butikken med et nyt, sanseligt butikskoncept, som skal ses og opleves"

Til alle sanser

Ikke alt bliver dog forandret, fortæller Søstrene Grene

"Søstrene Grene holder fast i den dæmpede belysning, de brune nuancer og den velkendte labyrint, som har været en del af kædens DNA siden etableringen in 1973. Til gengæld opgraderer Søstrene Grene nu butiksoplevelsen i butikken på Amagertorv ved at implementere deres nye butikskoncept Retail for the senses, som skaber en endnu mere kreativ og sanselig butiksoplevelse."

Partner Rene Jensen, som står bag butikken, siger om det nye koncept:

”Med konceptet skaber vi rum i rummet, der stimulerer alle sanser. Vi har arbejdet med lysene og indtrykkene, så turen gennem butikken er blevet til en rejse gennem vores produktunivers, som skal opleves og mærkes. Hos Søstrene mener vi, at forandring fryder, og vi håber meget, at vores gæster vil blive inspireret af de nye omgivelser.”

Administrerende direktør og medejer af Søstrene Grene, Mikkel Grene, siger:

”Vi er meget spændte på at fremvise det nye butikskoncept for besøgende i København, da butiksoplevelsen vil være en helt anden, end vores kunder er vant til. Butikskonceptet er blevet taget rigtig godt imod i flere byer såsom Berlin, Helsinki og Trondheim, og flere konceptbutikker er på vej både i ind- og udland i den kommende tid.”

Søstrene Grenes butik på Amagertorv åbnede første gang tilbage i sensommeren 1992, og kæden har således været en fast del af bybilledet i København i mange år. Butikken byder i dag på søstrenes store udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget andet. Et udvalg, der suppleres med nye varer hver eneste uge

Den nye butik er netop åbnet tidligere på tirsdagen

 

Anbefalet til dig