Sofie Gråbøl vil lægge pres på DR

Nyheder
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Nu lægger den evigt populære skuespillerinde pres på DR.

Lige nu læser andre også

Utroligt mange danskere fulgte troligt med fra start til slut i første sæson af 'Huset', som blev sendt på DR1 og DRTV.

Seertallene viser sit klare billede af, at det var været en meget populær serie, og det første afsnit blev set af mere end 1,3 millioner, mens der i gennemsnit var lidt over en million danskere, der så med hver uge.

Hos DR er man naturligvis også glade for, at der er så mange, der har fulgt med, og det står derfor ret klart, at seerne gerne vil have mere af den barske og til tider dystre serie.

Det spørgsmål som mange nu sidder med er, om der faktisk kommer til at være endnu en sæson af den populære serie, eller om der ikke er flere afsnit af glæde sig til i fremtiden.

Det er dog ikke kun seerne, der ikke lægger skjul på, at de gerne ser en sæson to af den populære serie. Det løfter skuespillerinden Sofie Gråbøl sløret for i et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet.

Hun er nemlig ivrig efter at se en fortsættelse af DR's populære fængselsserie.

Sofie Gråbøl, der er kendt for sin rolle som Miriam i serien, udtrykker sin begejstring for projektet og erklærer sig villig til at lægge pres på DR's ledelse for at få endnu en sæson stablet på benene.

Serien har dog ikke fået grønt lys for en fortsættelse, men DR har bekræftet, at de undersøger muligheden.

"Jeg ved det samme som dig. De forsøger at udvikle og se, om der er noget i det. Men de har ikke besluttet sig for, om de gør det. Men jeg ville elske det", lød det fra Sofie Gråbøl.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig