Sofie Linde afslører: Det kan ikke tilgives

18/6/22 09:43

Mathias Busekist

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
"X Factor"-værten fortæller mere om konsekvenserne, det fik at stå frem ved Zulu Comedy Galla - og om dem, hun ikke kan tilgive.

Sofie Linde har i kølvandet af at være blevet fortaler for MeToo-debatten til Zulu Comedy Galla i 2020 modtaget dødstrusler og har følt, at der er blevet sagt mange nedladende ord om hende. 

Dette koblede hun nogle ord til ved Folkemødet, hvor hun lagde vejen forbi podcasten "Det, vi taler om", der sendte live fra Bornholm.

Linde kunne her fortælle, at de mange hård ord, hun har fået med på vejen, såmænd ikke har været det værste ved at stå frem. 

"Jeg synes faktisk, det værste har været at miste venner. Og det har jeg. Der er nogle, jeg ikke kan tilgive for ikke at have været der. Det er noget af det, jeg har arbejdet på."

I kølvandet af Zulu Comedy Galla var tiden meget hektisk, og ifølge Sofie Linde var det også en tid, hvor der blev snakket meget om hende.

"Jeg synes alt omkring mig, blev så skrøbeligt. Og hvor var de, jeg troede, jeg var venner med? Hvorfor ringede de ikke og spurgte, hvordan jeg havde det?"

Det hele blev så "skrøbeligt", at hun tabte sig til trods for at være gravid.

For ifølge Sofie Linde handlede det ikke om, at man skulle være enig i, hvad hun sagde, men derimod at vennerne burde have ringet for at høre, hvordan hun havde det. 

Det medførte, at netværket blev mindre, da nogle venner faldt fra, mens andre blev skåret væk af Linde selv.

"X Factor"-værten afslører slutteligt, at nogle af dem, der skrev for at høre, hvordan hun havde det, blandt andre omfatter Medina og den tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.