Sofie Linde afslører stor nyhed: "I've got news"

Sofie Linde var vært på Zulu Comedy Galla sidste år. Foto: TV 2 Kommunikation
Sådan lyder det fra Sofie Linde på Instagram.

Mest læste i dag

Nu lyder der store nyheder fra den populære tv-vært. 

Dem deler hun på den ene af sine to Instagram-profiler.

"Well hello. I've got news," indleder Sofie Linde sit opslag og fortsætter:

"Flere af jer har spurgt, om der mon kommer et program omkring vores renovering på Long Island (Langeland, hvor Sofie og Joakim har købt sommerhus, red.). Og det gør der, søreme så," 

I opslaget har Sofie Linde delt en række billeder, som formentlig er fra optagelserne af programmet.

Foto: Sofie Linde/ Instagram

Hvad programmet kommer til at hedde - det vides endnu ikke. Faktisk spørger Sofie sine følgere om hjælp i denne forbindelse.

"Hvad pokker skal det hedde? Man kunne kalde det 'Bygge Bambi på glatis', 'Long Island Leif' – ja, mulighederne er mange. Hvad tænker I?," lyder det fra Sofie Linde.

Du kan se hele Sofie Lindes opslag her.

Vender tilbage 

For nyligt blev det også afsløret, at Sofie Linde vender tilbage som vært på X Factor.

Sidste år var hun med under optagelserne til audition og senere bootcamp - men derefter var planen, at komiker og tv-vært Melvin Kakooza skulle tage over, mens Sofie var på barsel med sit andet barn. 

Det endte dog ikke som planlagt, da Melvin måtte trække sig på grund af en hjernetumor - i stedet trådte Lise Rønne til.

Men når den 15. sæson af X Factor ruller over skærmen til årsskiftet, så kan seerne glæde sig til et gensyn med Sofie Linde - hun er nemlig tilbage som vært. 

Tidligere i år blev det meldt ud, at Oh Land ikke vil være med som dommer i den kommende sæson. Det er dog endnu ikke meldt ud, hvem der kommer til at sidde som de tre dommere i den nye sæson - det bliver vi først klogere på til september.

 

Anbefalet til dig