Sofie Linde erkender: Begik fejl i MeToo-historie

Sofie Linde erkender, at hun har fundet en fejl i sin julefrokost-historie, som var med til at sætte gang i MeToo-bølgen i Danmark.

Mest læste i dag

Sofie Linde fik med sin julefrokost-historie sat gang i MeToo-bølgen i Danmark, men nu fortæller hun, at hun har opdaget, at der er en detalje ved historien, der ikke stemmer - men heldigvis en menneskelig en af slagsen. 

Hun fortæller i et opslag på Instagram, at hun har taget et kig på sine gamle kontrakter, hvorefter det stod hende klart, at hun havde regnet forkert:

"Jeg har altid været overbevist om, at jeg startede på Danmarks Radio, da jeg var 18 år gammel. Det var jeg ikke. Jeg var 19 år," skriver hun.

32-årige Sofie Linde har dog længe haft en mistanke om, at der var noget ved tallene fra julefrokost-historien, der omhandler en stor tv-kanon, som truede med at "ødelægge hendes karriere", hvis hun ikke gav ham et blowjob. 

"Jeg må erkende, at jeg i forbindelse med mit interview med Politiken for årsdagen for talen (afholdt til Zulu Comedy Galla 2020, red.), studsede lidt over de årstal, som jeg i mange år efterhånden, har taget udgangspunkt i, uden større omtanke, når jeg har omtalt min karriere. Men grundet.. tja.. gode gamle ‘Leif’ generelt - så fik jeg aldrig fulgt op på det," forklarer hun.

Du kan læse Sofie Lindes opslag her

Hun får dog hurtigt understreget, at regnefejlen ikke skal tage noget fra budskabet. 

"Det vil jeg naturligvis gerne beklage - MEN lad mig slå fast, at det ændrer intet ved min pointe i talens budskab. Jeg var nyansat og ung på DR," skriver hun.

 

Anbefalet til dig