Sofie Linde løfter sløret: Tager stort skridt

Sofie Linde var vært på Zulu Comedy Galla sidste år. Foto: TV 2 Kommunikation
Nu sker der ting og sager hos den lille familie.

Mest læste i dag

På Instagram deler Sofie Linde ofte billeder fra familiens hus, på en særskilt profil til netop dét.   Nu kommer der muligvis endnu mere hus, som de mange følgere kan følge med i - for Sofie og Joakim har nemlig købt et sommerhus. Det bekræfter Sofie Lindes manager overfor BILLED-BLADET.    Parret boede i starten af deres forhold i en lejlighed i København og tilbage i 2018 flyttede den lille familie ind i en villa i Klampenborg. 
Sammen har Sofie og Joakim døtrene Trine og Søs.    Sommerhuset som familien nu ejer er beliggende på Langeland. 

Startede en bølge

Selvom Sofie Linde i forvejen var kendt - så slog hun sit navn fast sidste år, til Zulu Comedy Galla, da hun fik sat gang i en ny MeToo bølge i Danmark.

Først startede hun ud med at annoncere den glædelige nyhed, at hende og husbonden Joakim Ingversen ventede sig sit andet barn (Søs, red.). Efter annonceringen af graviditeten, fortsatte Sofie med at fortælle om, at hun aldrig har fået lige så meget i løn som hendes mandlige kolleger. 

“Altså, det jeg prøver at sige, det er, vi kan sagtens lege, at der ikke er forskel på mænd og kvinder i Danmark. Den leg kan vi sagtens lege. Det er bare ikke rigtigt. Det er bare ikke rigtigt.” Sagde hun på scenen. 

Efterfølgende fortalte hun om en episode, som blev udsat for, for længe siden - og netop denne fortælling fik virkelig sat gang i en stor bevægelse.

“Jeg var lige startet i Danmarks Radio, vi skulle til julefrokost, og jeg havde glædet mig, og så kommer der den her store tv-kanon op, tager fat i min arm og siger: “Hvis du ikke går med ud og sutter min pik, så fucking ødelægger jeg din karriere. Så ødelægger jeg dig.” Fortæller hun.

“Jeg er ret sikker på, at du kigger på mig lige nu. Du ved godt selv, hvem du er. Du ved også godt, at jeg sagde nej. Men altså, det gik jo meget godt alligevel, gjorde det ikke?” Sluttede hun af på scenen. 

Senere fortalte Sofie Linde i forbindelse med en deltagelse i radioprogrammet Mads 6 Monopolet, at hun på ingen måde havde set det komme, at den tale ville føre til så stor en bølge. 

 

 

 

Anbefalet til dig