Sofie Linde med vigtig advarsel til sine følgere

22/05/2023

Ida Hansson

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Sofie Linde kommer nu med en kraftig advarsel til sine følgere.

Mest læste i dag

De sociale medier har bragt meget godt med sig, men også meget, som har været knapt så godt- det tror jeg godt, at vi allesammen kan blive enige om.

Tv-værten og influenceren Sofie Linde er sikkert ret træt af de sociale medier lige nu. Nærmere bestemt Facebook. Hun bliver nemlig lige nu brugt i en falsk reklame for slankemiddel, og der er også oprettet en falsk profil i hende navn.

"ADVARSEL: Nu har jeg fået tilpas mange henvendelser vedrørende et firma som pumper derudaf med falske reklamer med et slankemiddel. De bruger manipulerede billeder af mig i reklamerne. Og de har tilmed gjort sig den umage, at oprette en falsk profil i mit navn, som svarer på spørgsmål i kommentarfeltet. DET HAR INTET MED MIG AT GØRE! Jeg har anmeldt det af hundrede omgange til facebook Der sker intet? Er det mon fordi de tjener reklamepenge på deres opslag? Jeg forstår oprigtigt ikke hvorfor det skal være så svært, at få det fjernet?," skriver hun i et opslag på Instagram og fortsætter:

"Jeg har tidligere advaret i mine storys, men kan se i min indbakke at flere af jer desværre har købt produktet og ikke har modtaget noget. Det beklager jeg - men igen; Det er ulovlig falsk reklame. Det eneste gode, som er kommet ud af denne anden bølge af falske reklamer i mit navn (- formegentligt af samme bagmænd-) er den sketch af en video, som de har lavet - den er så dårlig, at den er sjov!! Køb ikke det lort! Kys S."

Og den video hun skriver om i opslaget ER virkelig så dårlig, at den er sjov. I videoen hører man nemlig en stemme (som bestemt ikke er Sofie Linde), der taler med spansk accent.

En anden der også er blevet udsat for denne hacking er tv-værten Mette Bluhme Reick. Hun er også blevet brugt i en lignende "reklame", og opfordrer - ligesom Sofie Linde, sine følgere til IKKE at 'købe det lort'.