Sofie Linde og Joakim Ingversen i intens krig

Nyheder
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix
Sofie Linde og Joakim Ingversen indgår i øjeblikket i en intens krig om seernes opmærksomhed.

Mest læste i dag

I øjeblikket kan man nyde Sofie Linde i hovedrollen i "Linde på Langeland", hvor hun sammen med sin mand Joakim Ingversen, renoverer deres 220 kvadratmeter store hus fra 1891, der ligger på Langeland.

Men trods husets størrelse var det altså noget af et håndværkertilbud - eller var det?

"Vi har købt hus i byen Snøde. Vi er måske dem, der har købt det dyreste hus på Langeland. Vi troede selv, vi havde gjort en god handel, men det har vi overhovedet ikke. De har bare grinet hele vejen. Vi var to, der var dumme nok til at hoppe på den pris, fortæller Sofie Linde i "Det, vi taler om".

Sofie har ofte været på Langeland som barn, hvorfor det var naturligt at søge mod de kanter.

I programmet medvirker også hendes mand Joakim Ingversen, men han er mere med som en sjov birolle, der nyder sommerferien med deres to børn Søs og Trine, alt imens Sofie træffer beslutninger og fikser huset, som de har betalt omkring 600.000 kroner for - omkring 500.000 kroner mere end den tidligere ejer havde betalt.

Programmet er ikke overraskende blevet set af vældigt mange mennesker, og ifølge analysebureauet Nielsen blev det i uge 19 set af 374.000 seere.

Joakim vinder krigen

Joakim Ingversen medvirker dog samtidig i et format i form af "Den store juniorbagedyst", der bliver vist på DR.

Voksenudgaven har som bekendt vist sig at være et format, som danskerne sluger råt, og det ser juniorudgaven ud til at være godt på vej til at kunne matche.

I programmet styrer Ingversen løjerne som vært, alt imens børnene pynter deres kreationer med smørcreme.

Programmet fik i uge 19 så mange seere, at det faktisk er endt med at toppe listen.

"Den store juniorbagedyst" står nemlig noteret for 619.000 seere.

Med andre ord en overbevisende sejr til Joakim Ingversen i kampen om de bedste seertal.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig