Sofie Linde om 'X Factor'-stop: De er vigtigere

Foto: TV 2 Kommunikation

Hvert år har hun meldt sig klar til tjeneste.

Sofie Linde er med sine snart seks og en halv sæson den længst regerende "X Factor"-vært, da hun hvert år melder sig klar til tjeneste - og til den kommende sæson stiller hun sig igen klar til tjeneste. 

"Jeg har bare gjort klar, at det ville jeg rigtig gerne, og heldigvis fik jeg et opkald med: Det må du godt! Hvert år siger jeg, at det vil jeg gerne," fortæller Sofie Linde til B.T.

Læs også

Vild med dans: Derfor er Lise Rønnes fod helt 'sort'

Hun fortæller efterfølgende, at det ville undre hende, hvis hun ikke er klar til at byde ind igen næste sæson - men det kan der blive sat en stopper for. 

Sofie Linde har som bekendt to små børn sammen med ægtemanden, tv-værten Joakim Ingversen, herunder 3-årige Trine og Søs på syv måneder, som naturligvis også kræver masser af opmærksomhed, hvilket ville kunne overtrumfe sangkonkurrencen. 

Det oplevede man, da Sofie Linde gik på barsel, hvilket medførte, at hun trak sig som "X Factor"-vært. 

"Det handler om mavefornemmelse, og jeg har da haft det sådan før, at man vågner op en morgen: 'Nå, nu ved jeg ikke, om jeg har mere at tilføje her'. Jeg er også mor til to små piger, og der er ingenting, der er vigtigere end dem, så det kan også være noget der. Der er mange faktorer i spil! Man må bare tage det hen af vejen," komer det fra Sofie Linde til B.T.

Hun har såmænd også et nyt tv-program på vej til TV 2, der handler om hende og ægtemandens sommerhusrenovering på Langeland, men hun regner med, at hun bliver hængende hele denne "X Factor"-sæson. 

Programmet får nemlig ikke betydning for værtsskabet i "X Factor".

Læs også

Uønsket salg ved McDonald's: Her kan du få stoffer med til burgeren