Sofie Linde scorer nyt stort værtsjob

Sofie Linde skal igen styre slagets gang i et stortanlagt TV 2-program. Foto: TV 2 Kommunikation

Selvom det bliver uden publikum i salen, så glæder tv-værten sig til en ny og stor udfordring.

I år griber Sofie Linde den legendariske røde mikrofon som vært på ZULU Comedy Galla, der bliver afholdt i Operaen 26. august og sendt på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 6. september. Det fortæller TV 2 i en pressemeddelelse. 

Traditionen tro samler ZULU tidens sjoveste komikere og hylder den danske comedyscene til ZULU Comedy Galla 2020. For Sofie Linde er ZULU Comedy Galla efterhånden blevet en tradition, og hun var ikke i tvivl, da ZULU tilbød hende værtstjansen:

"Jeg glæder mig som en vanvittig og ser utrolig meget frem til at lave et show med så højt til loftet, hvor der er plads til at gakke ud og gøre noget, bare fordi det er sjovt. Jeg ser ’ZULU Comedy Galla’ som legepladsen, hvor der er plads til det vilde og det anderledes, og hvor alt kan ske – og det glæder jeg mig til at være en del af."

Den garvede og rapkæftede vært er vant til at svinge værtsstokken, men det er ikke uden en vis portion spænding, at hun har takket ja til værtsjobbet.

"Det er klart, at jeg er pumpet op til randen med nervøsitet og en vis ærefrygt - primært fordi jeg jo ikke har været vært på et show som det her før. Når det så er sagt, er det klart en pigedrøm, som er gået i opfyldelse, og det bliver så fedt at udfordre mig selv på den måde," siger Sofie Linde.

Læs også

Stop på dansk rasteplads koster 288.500 kroner

Hvad er sjovt nok?

Sofie Linde ser frem til at give Operaen et show, der med garanti sætter publikums corona-slatne lattermuskler på overarbejde, og hun har opskriften klar:

"Som udgangspunkt er jeg meget glad for selvironi. Det er altid sjovt at høre om folks egne maskefald og sammen grine af noget, som er virkelig pinligt eller lignende. Man siger jo, at man kan gøre grin med alt, så længe det er sjovt nok. Men hvad er sjovt nok? Jeg synes, at det handler meget om timing. Timingen skal først og fremmest være der. Den gode joke er i mine øjne ikke den, der forarger. Den gode joke er dén, der får alle til at grine."

ZULU Comedy Galla bliver sendt 6. september på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY. TV 2 oplyser desuden, at grundet Covid-19 vil det i år ikke være muligt at købe billet til showet.

Læs også

Mor købte McDonalds til familien: Pludseligt var hendes datter ved at kvæles

 

 

 

Læs også