Sofie Linde skifter skærmen ud med nyt job

13/7/20 11:34

Sarah Steenfeldt

Sofie Linde. Foto: PR
Nu skifter den kendte tv-vært skærmen ud og kaster sig over et nyt arbejde.

Hun er kendt fra blandt andet tv-programmerne ‘X Factor’ og ‘MGP’, hvor hun har været vært. Flere gange er hun blevet hyldet af danskerne, fordi hun ikke er bange for at være ærlig og indimellem sætte dommerne på plads. Men nu skifter hun job, det skriver Ritzau.

På hendes Instagram-profil er hun også kendt for at vise det “ikke perfekte” og give hendes følgere et indblik i livet bag det glitrende kendis liv.

Nu skifter hun imidlertid skærmen ud med en mikrofon, hvor hun i en podcast kaldet ‘Hvor er mit ansigt’, vil dele ud af både egne og andres pinlige historier, det fortæller Podimo i en pressemeddelelse.

Medstifter og indholdsdirektør Nikolaj Koppel siger om Sofie: “Sofie Linde er Sofie Linde, og hun behøver ikke den store introduktion. Som tør og formår Sofie at være ærlig og åben omkring de usminkede situationer i livet, hvor vi på godt og mindre godt taber ansigt, fordi vi er endt eller har bragt os selv i en pinlig situation.” 

”Det er befriende og helt sikkert også sundt i en verden, der på mange måder dyrker det perfekte. Af den og mange andre gode grunde, er vi stolte af at kunne introducere Sofie Linde som ny podcaster på Podimo,” fortsætter han.

Podcasten har premiere med sin første episode mandag, hvor den de over næste uger vil sendes i 20 afsnit i alt.