Sofie Linde tordner mod TV 2: 'I kan starte med at give mig et fucking Rolex'

01/9/21 18:33

Nicolai Busekist

Sofie Linde var vært på Zulu Comedy Galla sidste år. Foto: TV 2 Kommunikation
Sofie Linde raser mod TV 2, som hun klandrer for ikke at have givet hende tilstrækkelig støtte

Sofie Lindes tale ved Zulu Comedy Galla forrige år satte for alvor skub i MeToo-bevægelsen i Danmark. Blandt andet førte det til, at 1.615 kvindelige journalister og mediefolk underskrev et støttebrev.

Til trods for, at hun oplevede, at der var stor opbakning fra sine kolleger, føler hun, at hun aldrig rigtigt fik tilstrækkelig støtte fra sit eget bagland i form af TV 2. Det skriver SE og HØR.

Det gjorde Sofie Lind selv meget klart, da hun tirsdag den 24. august holdt et oplæg i Tivoli Congress Center i forbindelse med Copenhagen TV Festival.

SE og HØR skriver, at flere kilder fortæller, at de oplevede, at stemningen under hendes oplæg om digitale krænkelser blev mere og mere trykket. 

Derudover oplyser de, at en tårevædet Sofie Linde gik til angreb på sine egne chefer, som hun tilmed beskylder for ikke at have leve op til deres ansvar, efter den populære tv-vært for alvor satte gang i en MeToo-bevægelse i Danmark.

På scenen blev en debat mellem de 'markante MeToo-stemmer' af DR-journalist Maria Andersen, og undervejs blev Sofie Linde stillet et spørgsmål om, hvordan hun oplevede opbakningen fra TV 2 i forbindelse med den lavine, hun satte i gang.

I denne forbindelse forklarede Sofie LInde, at hun ikke synes, at hun har fået nogen hjælp fra TV 2. Angiveligt har Lotte Lindegaard, der er indholdsdirektør på TV 2 inviteret hende på frokost, men det er ikke blevet til noget.

Hun lagde dog ikke skjul på, at hun ikke er tilfreds med, at de har forsøgt med at tilbyde hende en frokost.

"Lad være med at tilbyde mig en frokost. I kan starte med at give mig et fucking Rolex," lød det fra Sofie Linde, der fulgte op med:

"For at vi kan blive bare lidt even. For I har simpelthen været nogle røvhuller."

På scenen fortalte Sofie Linde også, at hun flere gange har oplevet, at hun er blevet spyttet på, mens hun har gået på gaden.