Sofie Linde viser intim tatovering frem: Har en helt særlig historie

05/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix
Historien om tatoveringen har set dagens lys.

Mest læste i dag

Sofie Linde optrådte i går, mandag, på Femilets Instagram-profil som model for deres nye kollektion, og her løb en helt særlig detalje med al opmærksomheden. 

På gårsdagens opslag var hun hoppet i undertøj fra lingerivirksomheden, som man kan føle, ånde, slappe af og være dig selv i.

Det skriver SE og HØR.

Den tidligere ‘X Factor’-dommer har på Instagram-opslaget smidt trøjen, og her afslører hun altså en intim tatovering.

Under venstre bryst har den evigt populære Sofie Linde nemlig en tatovering, hvor der står Joakim. Bag ægtemandens navn er der tegnet et hjerte for at symbolisere hendes kærlighed til ham.

Men faktisk er tatoveringen ikke nye, og hun fik den lavet i starten af parrets forhold. Det løftede hun sløret for i podcasten ”Anders & Anders” under årets Folkemøde i juni måned.

Faktisk gengældte hun en gestus, som Joakim begik allerede tre uger inden i forholdet. Her fik han nemlig tatoveret ‘Sofie’ på låret.

Dengang var hun ikke oppe og køre over kærestetatoveringen, men alligevel valgte hun at gengælde det blot kort tid efter:

“Jeg skulle til Thailand med nogle veninder og for så at give tilbage - eller sige undskyld for den manglende reaktion - fik jeg tatoveret ”Joakim” med Times New Roman efter et full moon party med thailandske redbulls”, udtaler hun.

Den tidligere ‘X Factor’-vært har givet tjansen videre til Maria Fantino, som nu skal styre de danske seere igennem sangprogrammet.

Herunder kan du se opslaget, der afslører Sofie Lindes tatovering:

Anbefalet til dig