Solgt i hele landet: Tilbagekalder kylling

Af: Thea Andersen

|

31/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu tilbagekaldes kyllingekebab.

Lige nu læser andre også

Har du købt kyllingekebab for nylig, bør du kaste et ekstra blik på pakken, før du begynder at lave mad.

Fødevarestyrelsen har nemlig påvist salmonella i forstegt kyllingekebab af mærket Ana Food, og der er derfor risiko for smitte med salmonella. 

Derfor tilbagekalder virksomheden King Food nu kødet, der er solgt i dagligvarebutikker i hele landet, skriver Fødevarestyrelsen.

Den berørte fødevare er følgende:

Ana Food forstegt kyllingekebab, på frost
Nettovægt: 2kg
Bedst før-dato: 21.06.2024
Batchnummer: D2523
EAN-stregkode: 5710030099138

Grunden til tilbagekaldelsen er - som tidligere nævnt, at der er blevet fundet salmonella i produktet, og der er derfor risiko for smitte med salmonella.

Symptomerne på infektion med salmonella er diarré, mavesmerter, feber, hovedpine og eventuelt kvalme og opkast. Sygdommen kan vare fra få dage til flere uger.

Læs mere om salmonella i fødevarer ved at trykke på dette link

Læs mere om infektion med salmonella ved at trykke på dette link

Foto: Fødevarestyrelsen

Hvad skal du gøre som forbruger

Hvis du har en pakke med det tilbagekaldte kyllingekebab liggende derhjemme i fryseren, så anbefales det, at du kasserer det eller leverer det tilbage til den butik, de er købt i.

Hvis du oplever symptomer i forbindelse med indtag af produktet, bør du kontakte din egen læge.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig