Solgt: Kendt DR-vært sælger milliondyrt rækkehus

Det er en flot lejlighed, der er blevet solgt. Foto: EDC Poul Erik Bech - Amager

Fire måneder nåede til salg-skiltet at være fremme i vinduet, før der kunne smækkes et “solgt”-klistermærke på.

Handlen på Aftenshowet- og Versus-værtens hjem er nemlig netop blevet tinglyst - og nu skal pakkearbejdet altså for alvor i gang efter mere end seks år på adressen.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Østergaard købte det 121 kvadratmeter store rækkehus i den københavnske vandkantsbydel tilbage i 2014 - samme år, som det stod færdigbygget.

Dengang gav hun og kæresten, Sebastian Richelsen, lige over fem millioner kroner for det splinternye hjem, mens de i foråret satte det på markedet for lige under syv millioner kroner.

De nye ejere får dog nøglerne til adressen for noget mindre; det endelige hammerslag for de fire værelser endte nemlig på lige præcis 6,6 millioner kroner. Men så kan de også se frem til at rykke ind i et område, der af ejendomsmægleren EDC Poul Erik Bech Amager blev beskrevet som "en familieoase mellem storby, vand og natur “.

Læs også

Hvem savner mig? - Hund strejfede alene rundt i øde område

Område i opsving

Amager - og mere specifikt postnummeret København S - har længe været et område af hovedstaden, hvor man kunne købe et hjem for billigere penge end mange andre bydele i Købehavn.

Men de seneste år er priserne i området steget betragteligt - særligt på grund af det populære og dyre boligområde Islands Brygge.

Siden 2014, hvor tv-værten købte det nybyggede rækkehus, er salgskvadratmeterpriserne således steget fra lige omkring 31.100 kroner til over 43.000 kroner pr. solgte kvadratmeter i år - det svarer til en prisstigning på godt 38 procent, viser tal fra Boliga.dk.

Det betyder, at et hus i København S på 150 gennemsnitlige kvadratmeter, som kostede 4,66 millioner kroner i 2014, i år vil blive handlet for 6,45 millioner kroner.

Udover sine værtsroller i Aftenshowet, MGP og andre underholdningsprogrammer på DR laver Sofie Østergaard også radioprogrammet ”Overskud med Sofie Østergaard” på Radio4, der handler om privatøkonomi. 

Se Sofie Østergaards rækkehus her

Læs også

Kritisk Mette Frederiksen med ærligt svar: Det burde aldrig været sket