Solgt på kort tid: Så mange millioner får Mette Frederiksen for sin bolig

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det lykkedes på ganske kort tid for Mette Frederiksen og hendes mand Bo Tengberg at få solgt deres ejendom

Lige nu læser andre også

Statsminister Mette Frederiksen har nu officielt solgt sin villalejlighed i Hareskovby, som hun satte til salg i marts. Salget blev bekræftet af oplysninger fra Tinglysningen ifølge Ekstra Bladet.

Boligannoncen blev fjernet fra ejendomsmæglerens hjemmeside efter blot få dage, men det er først nu, at salget er blevet bekræftet.

Mette Frederiksen og hendes ægtemand, Bo Tengberg, har god grund til at smile over salget, for de har nemlig solgt villalejligheden for den oprindelige udbudspris på 5.950.000 kroner.

Statsministeren købte den 165 kvadratmeter store bolig i 2018 for fem millioner kroner. 

Villalejligheden, beliggende i det attraktive Hareskovby-område, har været et dejligt hjem for parret de seneste år. Men nu er tiden kommet for dem at finde et nyt sted at kalde hjem. Salget af villalejligheden til udbudsprisen viser, at der har været stor interesse for statsministerens tidligere bolig.

På knap 5 år er boligen altså steget med knap en million kroner i værdi.

Mens Mette Frederiksen kan finde det store smil frem ovenpå salget af sin bolig, så skal hun finde en helt anden grimasse, når det kommer til den seneste måling.

Her har det nemlig vist sig, at flere danskere er utilfredse med statsministeren end de er tilfredse. Dette kan du læse mere om hos Dagens.dk.

Anbefalet til dig