Spændende nyt til alle smartphone-brugere: Nu kommer der 118 nye emojis

Af: Mie M.B

|

31/01/2024

Nyheder
Genrebillede. Foto: Wikimedia Commons
Genrebillede. Foto: Wikimedia Commons
De nye emojis byder bl.a. på en lime, en Fønix og nye familie konstellationer

Lige nu læser andre også

Smartphone-brugere kan se frem til en omfattende udvidelse af deres emoji-repertoire. Apple har annonceret, at 118 nye emojis vil blive tilgængelige på iPhones i 2024 med lanceringen af iOS 17.4-opdateringen. Denne spændende udvikling kommer efter godkendelsen fra Unicode Consortium, organisationen ansvarlig for standardiseringen af emojis på tværs af platforme. Det skriver DailyStar.

Blandt de nye tilføjelser er et udvalg af frugter og grøntsager, kønsneutrale familier samt en række figurer, der repræsenterer forskellige hudfarver, køn og fysiske tilstande – inklusiv personer med stokke og i kørestole. Bemærkelsesværdige ikoner inkluderer to rystende hoveder, en lime, en føniks, en brun svamp og en brudt metal kæde.

Keith Broni, chefredaktør for Emojipedia, udtaler: "De nye emojis i dagens beta-udgivelse stammer fra Unicodes anbefalinger fra september 2023 - Emoji 15.1." Han forudser, at den endelige offentlige udgivelse af iOS 17.4 vil finde sted i marts eller april 2024, baseret på tidligere mønstre af iOS beta-udgivelser.

Dette udspil fra Apple er det seneste i en række af opdateringer, der udvider den visuelle sprogpalette tilgængelig for brugerne. De nye designs, som først blev afsløret af Emojipedia, vil også blive tilpasset af andre store teknologivirksomheder som Samsung og Google, hver med deres egen fortolkning af de godkendte designs.

Denne udvikling afspejler en fortsat bestræbelse på at gøre digitale kommunikationsformer mere inkluderende og mangfoldige. Med over 100 nye figurer, der tilbyder en bredere repræsentation af forskellige identiteter og livserfaringer, markerer disse emojis et skridt mod en mere inkluderende digital verden. Denne opdatering følger efter den seneste emoji-tilføjelse i september, som inkluderede et lyserødt hjerte og et smilende ansigt med rystende hoved, blandt andre.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig