Spæner fra sin regning: Men glemmer en vigtig detalje

Nyheder
Efterforskningen var lige til at klare, da manden selv havde efterladt et solidt stykke bevismateriale. Foto: Shutterstock
En kunde troede, at han kunne slippe for at betale sin regning.

Mest læste i dag

Natten til søndag fik politiet en anmdelse om, at en taxakunde var stukket af fra sin regning. 

Det fortæller Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten mandag. 

Klokken var omkring 05.31 lørdag nat, da en taxachauffør tog kontakt til politiet. Han havde netop kørt en kunde fra Næstved og til den mindre by Fensmark. 

Undervejs på turen har kunden formentlig skiftet fra danseskoene og til sine løbesko, da hyrevognen gjorde holdt i Fensmark fik han nemlig en pokkers fart på og stak af. Dermed efterlod han chaufføren med en lang næse og en ubetalt regning. 

Det skulle dog vise sig, at regningen ikke fik lov til at være ubetalt længe. 

Kunden havde nemlig begået en væsentlig fejl, da han stak af fra taxaen. Han havde tabt sin pung. 

Derfor havde politiet ikke de voldsomme vanskeligheder med at finde frem til den 58-årige mand fra lokalområdet, der havde fået et lift fra Næstved og til Fensmark. Han blev sigtet for overtrædelse af straffeloven. 

Det kan potentielt blive en rigtig dyr tur for manden. Overtrædelse af § 298 straffes nemlig enten med en bød eller fængsel i op til et halvt år. 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig