Spærret inde: Kom ud fra kundetoilet og så var alle væk

14/04/2020

Christian Granhøj Skouboe

En 35-årig mand blev spærret inde. Foto: Shutterstock
En 35-årig fortrød en tur på toilettet.

Mest læste i dag

En handlende fik sig noget af et chok, da han benyttede sig af kundetoilettet i en elektronikbutik på Stenhusvej i Holbæk. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

Mandan opdagede nemlig hurtigt, at han var blevet forladt og derfor var spærret inde i butikken. Derfor fik han hurtigt fat i sin telefon og ringede til politiet, der sendte en patrulje til butikken, der - rigtignok - var forsvarligt låst af. 

Forladt

Klokken var lige slået 17.23, da politiet modtog opkaldet fra en 35-årig mand fra Søborg. Han kunne fortælle, at han havde været inde og handle, da han var gået på kundetoilettet. Da han kom ud igen, så var forretningen lukket og både medarbejdere og andre kunder var forsvundet fra stedet. 

Da patruljen fra Midt- og Vestsjællands Politi ankom til forretningen, forsøgte de at få kontakt til ejeren. Dette lykkedes dog ikke. Kort efter fik de dog kontakt til en medarbejder, som hurtigt ankom til elektronikbutikken og fik låst op, så den indespærrede kunde kunne komme ud i friheden igen. 

Anbefalet til dig