Spar din virksomhed penge med energioptimering

Nyheder
Foto: PR
Det kræver en stor mængde arbejde at holde styr på økonomien i en virksomhed. Det kan også være svært at vide, hvilke valg der er de rette i forhold til at opnå de største besparelser og lave de bedste investeringer. Heldigvis er der én ting, der altid garanterer dig en besparelse, og det er energioptimering.

Lige nu læser andre også

 


Uoverskuelige muligheder

Som ejer af en virksomhed er der rigtig mange ting at holde øje med, og især hvis virksomheden er af en mindre størrelse, har du muligvis ikke andre ansatte til at hjælpe med de finansielle problematikker. Men du vil selvfølgelig stadig gerne have mest muligt ud af din virksomhed, og du vil nok helst undgå at spilde penge på ting, der er unødvendige. Men der er mange projekter at tage fat i, og det er svært at holde styr på mulighederne.

Med energioptimering er det muligt at opnå væsentlige besparelser, og det er ofte noget, der bliver overset, da det ikke kommer op i de daglige arbejdsopgaver. Det kan dog være uoverskueligt at finde ud af, hvor man skal starte, og derfor er det en oplagt løsning, at få en professionel virksomhed til at kigge på din virksomheds energidata, så de bedste tiltag kan igangsættes.

Garanti for resultater

Med en energioptimering fra NTEK kan du typisk ende med at spare 15% af din virksomheds energiomkostninger. For rigtig mange virksomheder er dette et beløb, der i høj grad kan være til gavn på andre punkter. 

Energioptimeringen sker med fokus på de fire discipliner: energioptimering på projektniveau, måling og logning, energisyn og overskudsvarme. Du vil blive garanteret en besparelsesprocent, der vil blive opnået på maksimalt 3 år. Hvis dette ikke opnås, er det gratis. Så med den garanti kan det nærmest ikke betale sig at vælge en energioptimering fra.

En energioptimering er en investering, der kan betale sig for langt de fleste. Selvom det kræver penge at sætte i gang, er garantien for besparelser en sikkerhed, man sjældent kan regne med at have, når man laver investeringer. Desuden er der ofte mulighed for at søge om tilskud til projektet, der typisk kan dække 5-40% af den samlede investering. Det kan derfor potentielt blive en billig og effektiv investering for din virksomhed.

Oplagt løsning for mange 

En energioptimering er på mange måder en rigtig god og sikker investering for din virksomhed. Det er et oplagt sted at spare penge, og med garanti for resultater, har du ikke rigtig noget at tabe. Jo tidligere du kommer i gang, des bedre bliver dine besparelser. Undgå at spilde en masse penge på energiomkostninger ved at komme i gang med din energioptimering hurtigst muligt.

Mange virksomheder er ikke opmærksomme på denne mulighed, men den er i virkeligheden en optimal løsning i rigtig mange tilfælde. Stort set alle virksomhedsejere kan nok nikke genkendende til, at det er svært at vide, hvor det bedst kan betale sig at lave besparelser. Energiomkostninger er noget, alle gerne vil være foruden, så hvorfor ikke reducere dem med en energioptimering?

Anbefalet til dig