Spar næsten 4.000 kroner om året: Ekspert siger, at 'der kan virkelig være meget at hente'

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der kan være mange penge at hente.

Mest læste i dag

Hvis du er blandt dem, der er trætte af at bruge for mange penge på streamingtjenester, så er du kommet til at det rette sted.

Du kan gennemgå alle dine tjenester, finde dem, du bruger mindst, og opsige dem. Men det er ikke alle, der har lyst til dette.

Derimod er der mange, der ønsker at have adgang til alle tjenester. Har man et ønske om dette, er der ikke andet at gøre, end at betale ved kasse ét.

Selvom det ikke er muligt at finde et smuthul, der gør, at man kan få gratis adgang til streamingtjenester som Netflix, Disney+ og HBO Max, så er der alligevel en mulighed for at spare penge.

Ifølge Claus Bülow Christensen, digital analytiker og arrangør af Copenhagen Future TV Conference, er der faktisk en meget simpel måde at gøre det på. Det fortæller han ifølge B.T. i den seneste udgave af podcasten 'Spar Kassen.' 

"Der kan virkelig være meget at hente her. Man skal virkelig holde øje som forbruger," lyder det fra ham i podcasten.

I podcasten gennemgår han fem forskellige muligheder, der kan bruges, hvis man som dansk forbruger ønsker at spare penge på sine streamingtjenester.

Et af de eksempler, der bliver set nærmere på, er at købe et mobilabonnement med streamingtjenester. Det er flere udbydere på det danske marked begyndt at tilbyde, og der kan være rigtig mange penge at spare med et sådant abonnement.

"Her har vi en pakke med otte streamingtjenester, og hvis du sætter det op i en kolonne og regner på det, så er det 327 kroner om måneden. Det sparer du," fortæller han om et mobilabonnement, som han fremhæver i podcasten.

Derfor er der tale om en besparelse, der løber op i mere end 3.900 kroner om året. Det er bestemt en besparelse, som de fleste vil kunne mærke i deres budget.

Ønsker du at spare penge på dine streamingtjenester, er det derfor oplagt at se nærmere på mulighederne for at finde et mobilabonnement, hvor de er inkluderet til en lavere pris.

Har du ikke mulighed for dette, fordi du f.eks. får din telefon og abonnement betalt af din arbejdsgiver, er der også andre muligheder. Den bedste løsning vil dog være at opsige de tjenester, du ikke bruger - og der er sandsynligvis et par stykker, der ikke bliver brugt helt så ofte.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig