Spar penge: Her får du fri data billigst

05/6/20 12:15

Julie Møller

Foto: Shutterstock
Der er ingen grund til at betale for meget for fri data, og det tager kun to minutter at finde ud af, hvor du får fri data billigst.

‘Fri data’ - det lyder rart ikk? Men det kan også lyde som en dyr omgang, Men det behøver det heldigvis ikke at være.

Klik her og find ud af hvor du får fri data billigst

I samarbejde med sammenligningstjenesten Samlino.dk har vi sat os for at finde ud af, hvordan man finder frem til, hvor man kan få fri data billigst.

Ubekymret adgang til fri data

‘Du har opbrugt alt din data’ - det er en af de slags beskeder, som man ikke har lyst til at modtage. Men i dag er der heldigvis mange teleselskaber, der udbyder mobilabonnementer med fri data.

Find den billigste data uden begrænsning her

Hvis du klikker dig ind på Samlino.dk, så skal du starte med at indstille filtrene, så de passer til dine ønsker. Når det er ubegrænset og fri data, du leder efter, så sørg for at skrue helt op på barometeret under fanen ‘Min. dataforbrug pr. Måned’. 

Her får du fri data billigst

Det viser sig, at markedets billigste mobilabonnement med fri data (og fri tale) har Oister, hvor prisen er 149 kroner om måneden. Du kan besøge Samlino.dk, og læse mere om abonnementet. Hvis du vil have et deluxe mobilabonnement med adgang til både musik, film og tv-serier, så læs lidt videre.

Det vildeste abonnement

Samlino.dk kan du både finde det mobilabonnement, hvor du får fri data billigst, men du kan også sætte filtrene, så du kan få et vildt abonnement! Det koster 399,- om måneden og er fra Telmore, og selvom det kan lyde dyrt, så får du adgang til rigtig mange tjenester for denne pris. Telmore Music, Viaplay, TV2 Play, Netflix, HBO Nordic og flere. Og derudover er abonnementet også med fri data og fri tale.

Klik her og find det vildeste abonnement