Spis jordbær hver dag: Dette vil ske med din krop

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Jordbær kan andet end bare at smage godt.

Mest læste i dag

Jordbær er en vaskeægte sommerklassiker ifølge danskerne.

Den evigt populære frugt finder vej til danskernes maver på forskellige måder. Mens nogle nyder det friskt fra haven, er der andre der indtager jordbær som kompot, marmelade eller noget helt andet.

Udover den dejlige, friske smag, så indeholder jordbær flere ting, der kan påvirke dit helbred i den rigtige retning.

Det skriver City Magazine.

Fordele ved at spise jordbær

Generelt indeholder bær fibre, næringsstoffer, folinsyre, C-vitamin, og kalium. 

Derudover er der yderligere små mængder jern, kobber, magnesium, fosfor, selen og vitaminerne B, K og E at finde i jordbær.

Faktisk anbefales det endda af ernæringseksperter, at jordbær indgår i din daglige menu grundet de mange antioxidanter.

En undersøgelse, der er udgivet af Journal of Molecular Sciences, viser, at C-vitaminer kan forbedre sundheden i det kardiovaskulære system, hvorfor det er godt at indtage fødevarer, der har masser af C-vitaminer i sig, herunder jordbær.

Andre undersøgelser har konkluderet, at der er flere gode antiinflammatoriske stoffer i det populære bær, hvilket gør, at processer, der fører til gigt, vil blive hæmmet.

Er du en af dem, der har problemer med korttidshukommelsen, så kan det også være en god ide at spise jordbær på daglig basis.

Derudover hjælper de både fedtforbrændingen og hudens aldring, hvorfor noget peger på, at jordbær på daglig basis er nøglen til at se ung ud.

Både flavonoider og antioxidanter er også at finde i danskernes favoritbær, hvilket igen kan hjælpe dig til et bedre helbred og en sundere krop.

Anbefalet til dig